Beef jerky is een Amerikaanse snack van gedroogd vlees. Beef jerky bestaat uit kleine stukken rundvlees in reepjes gesneden, die gerookt, gedroogd en gekruid worden. Beef jerky bevat bijna geen vet, is calorie-arm en bevat veel eiwitten.
Ingrediënten
500 gr biefstuk
3 el sojasaus
2 tenen knoflook, fijngeperst
Chilivlokken
Zout en peper
Bereidingswijze
Haal de biefstuk 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
Snijd de biefstuk in reepjes.
Laat de biefstukjes minstens een uur marineren in de sojasaus.
Een makkelijke salade met zelfgedraaide gehaktballen. Ingrediënten 500 gr rundergehakt 2 el bloem 4 plakken bacon 2 el olijfolie 500 gr baby spinazie Saus 100 ml room 100 gr blauwe kaas, verkruimeld 1 tl nootmuskaat zout en peper Bereidingswijze Haal het gehakt 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur …
Het paneermeel geeft een lekker krokant laagje aan het zachte hertenvlees. Ingrediënten 800 gr hertenbiefstuk, gesneden in plakken van 1 cm dik 130 gr paneermeel Zout en peper 60 gr parmezaanse kaas 2 el boter 1 ui, gesneden 200 gr champignons, gesneden 1 paprika, gesneden 100 gr risottorijst 250 ml kippenboullion 1 tl tijm Bereidingswijze …
De oorsprong Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vlees langer te kunnen bewaren, want vroeger waren er nog geen koelkasten. Het vlees wordt eerst gepekeld met eventueel de toevoeging van een verse kruidenboeket. De smaak van de rauwe hammen wordt bepaald door de voeding en bewerking. De belangrijkste smaakmaker is de …
Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier. Ingrediënten 450 gr varkenshaas, gesneden in 4 filets 4 plakken provolone kaas 4 tenen knoflook, fijngeperst 300 gr champignons 2 el olijfolie 1 el balsamico azijn 2 el room Zout en peper Bereidingswijze Haal de varkenshaas 1 uur voordat het vlees …
Beef jerky
Beef jerky is een Amerikaanse snack van gedroogd vlees. Beef jerky bestaat uit kleine stukken rundvlees in reepjes gesneden, die gerookt, gedroogd en gekruid worden. Beef jerky bevat bijna geen vet, is calorie-arm en bevat veel eiwitten.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Biefstuk bestellen
Gerelateerde Berichten
Spinazie salade met gehaktballen en blauwe kaas
Een makkelijke salade met zelfgedraaide gehaktballen. Ingrediënten 500 gr rundergehakt 2 el bloem 4 plakken bacon 2 el olijfolie 500 gr baby spinazie Saus 100 ml room 100 gr blauwe kaas, verkruimeld 1 tl nootmuskaat zout en peper Bereidingswijze Haal het gehakt 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur …
Gepaneerde hertenbiefstuk met risotto
Het paneermeel geeft een lekker krokant laagje aan het zachte hertenvlees. Ingrediënten 800 gr hertenbiefstuk, gesneden in plakken van 1 cm dik 130 gr paneermeel Zout en peper 60 gr parmezaanse kaas 2 el boter 1 ui, gesneden 200 gr champignons, gesneden 1 paprika, gesneden 100 gr risottorijst 250 ml kippenboullion 1 tl tijm Bereidingswijze …
Onze rauwe hammen
De oorsprong Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vlees langer te kunnen bewaren, want vroeger waren er nog geen koelkasten. Het vlees wordt eerst gepekeld met eventueel de toevoeging van een verse kruidenboeket. De smaak van de rauwe hammen wordt bepaald door de voeding en bewerking. De belangrijkste smaakmaker is de …
Varkenshaas gevuld met provolone kaas
Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier. Ingrediënten 450 gr varkenshaas, gesneden in 4 filets 4 plakken provolone kaas 4 tenen knoflook, fijngeperst 300 gr champignons 2 el olijfolie 1 el balsamico azijn 2 el room Zout en peper Bereidingswijze Haal de varkenshaas 1 uur voordat het vlees …